Bliv Spejder

Hos De Grønne Spejdere i Svenstrup kan du være med, lige fra du starter i skole og til du fylder 99. Vi gør meget i natur og friluftsliv og så sætter vi fællesskab og respekt for hinanden højt på dagsordenen. Vi er normalt kendt på vores 2 store klatrepæle, som står lige foran vores spejderhus Myretuen, midt i Svenstrup by.

Vi holder møde flere gange om ugen for de forskellige alders grene.
Bæverne, som går i 0. og 1. klasse, holder møde hver mandag mellem 17.00 og 18.30. Bemærk fra august 2023 flyttes bævernes møde til torsdag fra 17.00 – 18.30.

Ulvene, som går i 2. til 4. klasse, holder møde hver onsdag mellem 18.00 og 19.30.
Spejderne i troppen går i 5. til 9. klasse, og de holder møde hver onsdag mellem 18.30 og 20.30.

Du er velkommen til at komme til vores møder og prøve at være med, så du kan finde ud af, om det at være spejder hos os er noget for dig. Det er gratis at være med 3 gange og derefter skal du indmeldes inden næste møde. Det gør du ved at besøge vores tilmeldingsblanket ved at trykke på knappen herunder

Indmeldingsblanket

Vi betaler et kontingent på 250 kr. 3 gange om året. Disse penge dækker også flere fællesarrangementer i løbet af året som f.eks. fastelavnsfesten og spejder-for-en-dag arrangementet.

Det er ikke noget krav hos os, at du har en uniform. Hvis spejderen ønsker et eller andet specielt til en start, kan man købe et spejdertørklæde og så måske bruge det sammen med en grøn trøje. De fleste spejdere får på et eller andet tidspunkt en uniform. Det kunne f.eks. være noget man kunne ønske sig til jul eller en fødselsdag.
Hvis du har en brugt uniform, så kontakt en af lederne. Vi vil gerne hjælpe dig med at sælge den gamle.