Skip to main content

Bliv Spejder

Spejder er for alle

Hos De Grønne Spejdere i Svenstrup kan du være med, lige fra du starter i skole og til du fylder 99. Vi gør meget i natur og friluftsliv og så sætter vi fællesskab og respekt for hinanden højt på dagsordenen. Vi er normalt kendt på vores 2 store klatrepæle, som står lige foran vores spejderhus Myretuen, midt i Svenstrup by.

Hvornår holder vi møde

Vi holder møde flere gange om ugen for de forskellige alders grene.
Bæverne, som går i 0. og 1. klasse, holder møde hver torsdag mellem 17.00 og 18.30.
Ulvene, som går i 2. til 4. klasse, holder møde hver onsdag mellem 18.00 og 19.30.
Spejderne i troppen går i 5. til 9. klasse, og de holder møde hver onsdag mellem 18.30 og 20.30.

Prøv at være spejder

Du er velkommen til at komme til vores møder og prøve at være med, så du kan finde ud af, om det at være spejder hos os er noget for dig. Det er gratis at være med 3 gange og derefter skal du indmeldes inden næste møde. Det gør du ved at besøge vores tilmeldingsblanket ved at trykke på knappen herunder

Indmeldingsblanket

Kontingent og forsikring

Vi betaler et kontingent på 300 kr. 3 gange om året. Disse penge dækker også flere fællesarrangementer i løbet af året som f.eks. fastelavnsfesten og spejder-for-en-dag arrangementet. Kontingentopkrævninger sendes normalt ud 1. januar, 1 maj og 1. september.

Vi laver mange spændende ting og færdes udenfor hele året. Vi har meget fornuftige ledere, som har erfaring og er gode til at skabe sikre rammer for alle, men vi kan  ikke overvåge alle spejderne hele tiden. Vi vil derfor gerne, ligesom skolerne også gør det, opfordre til, at alle vores medlemmer, store som små, har en ulykkesforsikring i tilfælde af, at nogen skulle komme ud for et hendeligt uheld.

Uniform

Det er ikke noget krav hos os, at du har en uniform. Hvis spejderen ønsker et eller andet specielt til en start, kan man købe et spejdertørklæde og så måske bruge det sammen med en grøn trøje. De fleste spejdere får på et eller andet tidspunkt en uniform. Det kunne f.eks. være noget man kunne ønske sig til jul eller en fødselsdag.
Hvis du har en brugt uniform, så kontakt en af lederne. Vi vil gerne hjælpe dig med at sælge den gamle.