Skip to main content

For Forældre

Uniformen

Det er ikke noget krav hos os, at du har en uniform. Hvis spejderen ønsker et eller andet specielt til en start, kan man købe et spejdertørklæde og så måske bruge det sammen med en grøn trøje. De fleste spejdere får på et eller andet tidspunkt en uniform. Det kunne f.eks. være noget man kunne ønske sig til jul eller en fødselsdag.
Hvis du har en brugt uniform, så kontakt en af lederne. Vi vil gerne hjælpe dig med at sælge den gamle.

Hvis du ønsker at købe en ny uniform eller andet spejderudstyr kan det købes hos Eventyrsport. Du kan prøve og se tingene i deres butikker og som spejder får du 10% rabat på i forvejen ikke nedsatte varer. Spørg i butikken.

Spejderne får i løbet af året normalt en række mærker, som skal syes på uniformen. Du kan se hvor du kan købe uniformen samt hvor på uniformen mærkene skal sidde på uniformen på hjemmesiden.

Klatrepæle

Vi har på vores grund, lige foran vores mødehytte Myretuen, opstillet to klatrepæle på henholdsvis 12 og 15 meter i højden. Pælene er monteret med klatregreb, således at spejderne kan klatre på dem. Idéen med klatrepælene er at give vores spejdere en ny mulighed for at blive udfordret og samtidig gøre det i trykke rammer.

Sikkerheds- og forsikrings-forhold

Trailer

Vi har i gruppen en stor lukket trailer, som står foran vores spejderhus på Gammel Viborg Vej 55. traileren bruges af lederne til at transportere spejderting til og fra ture og lejre. Når traileren ikke bruges i spejderegi kan forældre leje den. Det koster 100 kr pr dag at leje den og så skal man selvfølgelig aflevere den i rengjort tilstand.

Hvis du vil vide mere om udlån af trailer, så kontakt Jan Vølker, der står for udlån af den.

Samværsregler

Vi vil hos De Grønne Spejdere  gøre alt hvad vi kan, for at sikre at ingen i gruppen bliver krænket. For at skabe tryghed for både lederne og spejderne har vi har derfor udarbejdet nogle klare regler for, hvordan vi vil omgås hinanden. Disse regler beskriver, hvad man kan/skal gøre i forskellige situationer.

Samværsregler for De Grønne Spejdere

Udmeldelse

Hvis du er medlem og ønsker at blive meldt ud, skal du skriftligt give besked til enten gruppelederen eller din enhedsleder senest 14 dage før kontingentopkrævningen sendes ud (de sendes normal ud 1. januar, 1. maj og 1. september). Det er helt ok at skrive en mail. Hvis du er under 18 år skal det være en af dine forældre, som gør det.